Over ons 2018-02-09T22:29:12+00:00

Terms and conditions


Over New-Fashion

NF New-Fashion (KvK 27357224 vestigingsnummer 000011533498) besteed veel zorg en aandacht aan deze site. Ondanks onze inzet kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze site juist en/of volledig is. Wij kunnen dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site. Tevens kunnen wij op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze site en hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. De mogelijkheid bestaat dat bepaalde duurzame producten niet meer leverbaar zijn of met beperkte maten.

Aansprakelijkheid

Beweringen en/of meningen, geuit in onze artikelen en mededelingen op de pagina’s van deze site, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webmaster of de internetprovider. Op geen enkele manier kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en wij zijn niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De informatie en producten op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. New-Fashion behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Betrouwbaarheid NF New-Fashion

Wij werken samen met gerenommeerde mode winkels zoals De Bijenkorf, Toms, Omoda en Wehkamp. New-Fashion levert zelf geen producten. Wanneer u via ons online kleding wilt kopen sturen wij u door naar de desbetreffende winkel.

De prijzen, maten en beschikbaar worden dagelijks geupdate van de aangesloten winkels. Wanneer je via New- Fashion een artikel heb gevonden dan koop je deze bij de aangesloten webwinkel. Je koopt jouw offici√ęle kleding dus altijd bij een gerenommeerde kledingwinkel. Zij zorgen voor de veilige betaling en levering van de bestelling. Daarnaast kunt u in de voorwaarden lezen dat uw persoonsgegevens nooit openbaar worden gemaakt of worden gedeeld met derden.

New-Fashion is dé online winkelstraat van Nederland!

New-Fashion
KVK-nummer: 27357224
Vestigingsnr: 000011533498
Email: info(at)new-fashion.nl
Web: www.new-fashion.nl