Natuurlijk beauty & verzoring 2018-02-19T09:18:20+00:00

Natuurlijke beauty & verzorging

Menu

Beauty & verzorging

Veel beauty en verzorgingsproducten worden omschreven als natuurlijke producten. Dit omdat er maar een klein percentage natuurlijke producten in verwerkt hoeft te zitten om het label te ‘natuurlijk’ te mogen dragen. Speciaal voor jou hebben wij 3 merken van beauty en verzorgingsproducten geselecteerd die 100% natuurlijk zijn, Weleda, Burt’s bees en Ecotools.

Weleda maakt al sinds 1921 natuurlijke cosmetica producten, zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen. Ze zijn de oudste en grootste natuurlijke cosmetica winkel van de wereld. Vaak irriteren cosmetica producten, maar de producten van Weleda, zoals handcrèmes, deodorants, douchegel, oliën en lotions irriteren niet omdat ze voor 100% uit natuurlijke, biologische ingrediënten bestaan en geen synthetische toevoegingen bevatten.

Ecotools is in 2007 opgericht door de zussen Jen en Stacey. Met de missie om vrouwen er van binnen, maar ook van buiten mooi uit te laten zien hebben ze gerecycleerde materialen, namelijk hernieuwbare bamboe en betere productieprocessen, ingekocht. Hierdoor is Ecotools geboren. De kernpunten van Ecotools zijn; vrije wreedheid, gerecyclede materialen, boom vrij en gerecyclede bamboe.

Burt’s bees verkoopt natuurlijke en persoonlijke verzorgingsproducten met daarbij een groot assortiment aan bijenwas. Van natuurlijke zepen, lotions, oliën en poeders tot lippenbalsem met granaatappelolie. Alle producten van Burt’s bees zijn samengesteld met ingrediënten die ten minste 98,9% natuurlijk zijn, hypoallergeen en vrij van parabenen, petroleum, SLS en ftalaten.

Filter producten Showing 1 - 30 of 305 results
Prijs
Maat
Kleur
Merk
Winkel
Geslacht
Sorteer op
New-Fashion
KVK-nummer: 27357224
Vestigingsnr: 000011533498
Email: info(at)new-fashion.nl
Web: www.new-fashion.nl