Herenkleding – badmode

/Herenkleding – badmode
Herenkleding – badmode New-Fashion 2017-11-29T11:18:57+00:00

Recent Tweets

Shop je zwembroek met korting

Shop your beach look with SALE
Bekijk alle heren badmode
Korte zwemshort of boxer voor heren

Het aantal soorten zwembroeken voor heren is door de jaren heen sterk toegenomen. Waar vroeger iedereen een strakke zwemslip aan had zie je nu vooral een zwemshort, zwemboxer of surfshort. De strakke slip is de klassieker te noemen onder de zwemkleding. Toch wordt deze steeds minder gedragen en zie je nu veel vaker de wijdere en/of langere versie. De zwemslips worden vooral nog steeds gedragen door fanatieke zwemmers en vooral de oudere mannen. Wel zie je dat ook fanatieke zwemmers overstappen op de zwemboxer. Deze boxer zit strak waardoor deze perfect zit tijdens het zwemmen en daardoor niet afzakt.

Bij de korte zwemshort komen het lichaam en komen de benen beter tot uiting. Bjorn Borg en Tommy Hilfiger zijn hierbij erg populaire merken en hebben veelal een ruime collectie aan hippe, trendy modellen in hun collecties. De zwemshort is erg populair bij de jongeren. De short valt tot net boven de knie en is niet zozeer geschikt om te zwemmen, maar meer om mee te relaxen op het strand. Ook bij New-Fashion vind je de zwem short voor mannen in veel kleuren en met diverse trendy prints. De surfshort is een langere en wijdere versie op de zwemshort. Deze lange zwembroek accentueert het minst de mannelijke benen.

Profiteer via New-Fashion van zwembroeken en zwemslips voor de halve prijs. Wij selecteren van bekende kledingwinkels en bekende merkkleding alle artikelen met maar liefst minimaal 50% korting. Duik in deze geweldige aanbiedingen!

Shop je zwemkleding bij New-Fashion – Altijd SALE

SCHRIJF JE IN VOOR GEWELDIGE AANBIEDINGEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

New-Fashion
KVK-nummer: 27357224
Vestigingsnr: 000011533498
Email: info(at)new-fashion.nl
Web: www.new-fashion.nl